Už jsi to slyšel/a? 👀 APASOX jede do JESENÍKŮ! Přidej se k nám, protože každý krok se počítá.💥

Jaká je cena letních ponožek?

 

„Ponožky v létě? Pche, na co?” říkáš si.

Chyba!

Léto sice není ponožková sezóna, to ví každej, že největší ponožkové žně se týkají Ježíška, ale stejně se nějaký ty fusekle v létě hodí. A – překvápko – měly by být jiný než během roku. Rozhodně nemají být z nejtlustší vlny na světě, pokud je teda nechceš používat jako zbraň hromadnýho ničení.

 

Prostě a jednoduše, spešl letní ponožky rozhodně užiješ. Třeba do tenisek, protože ty frčí, ať je léto, nebo zima. Jenže naboso to zavání průšvihem, protože za á odřený paty a za bé pot a smrádek. Ty nejvychytanější letní ponožky na nožky jsou z ultra funkčních materiálů, který ty doprovodný příznaky letních pařáků umí docela solidně tlumit. Ať už jde o letní merino nebo speciální příměsi, který rozloží nelibou vůni v neutrální nic.

 obrázek do článku

„Dyť je to hrozně drahý,” honí se ti hlavou, když nakoukneš na e-shop? Není, kámo. A hned ti řeknem proč.

obrázek do článku-2

Protože jsou to nejlepší letní fusky, který můžeš mít. Protože je pro tebe šijem pěkně tady u nás, netaháme je sem bůhví odkud. No a taky je šijou dospělí a svéprávní jedinci, ne desetiletý děti. A hlavně vydrží fakt dlouho, takže poměr cena/výkon neboli cena za nošení neboli Cost per Wear, CPW AKA sípívíčko je fakt mega výhodný. Jak to víme? Dá se to matematicky odvodit čili SPO-ČÍ-TAT. A to tak, že podělíš pořizovací cenu počtem nošení.

 obrázek do článku-3

Vezmeme si třeba APASOX ponožky KABRU za 175 korun. Budou mi sloužit dva roky při nošení třikrát týdně. To máme 312 ponošeníček. A 175 : 312 je krásných 0,56089 Kč neboli 57 halířů za jedno ponošení. A to nám teda na tu parádu rozhodně drahý nepřipadá. A tobě taky ne, hádáme.

 obrázek do článku-4

Chceš si to vyzkoušet na vlastní nohy? Klikej sem a najdi si ty nejlepší ponožky pro letní radovánky.

 

Na levý straně e-shopu najdeš filtr, se kterým objevíš ty pravý ponožky dřív, než řekneš APASOX. A kdyby to přece nešlo, klidně napiš.

 

Tvůj tým APASOX!