Už jsi to slyšel/a? 👀 APASOX jede do JESENÍKŮ! Přidej se k nám, protože každý krok se počítá.💥

Proč a kdy jíst proteinovou tyčinku?

Úvodní obrázek do článku_1

 

Sportuješ, cvičíš, tvrdě na sobě makáš? Pak nezapomeň na kvalitní proteinovou svačinku, která má vysoký obsah bílkovin a pomůže ti ve tvém snažení. Díky proteinu se lépe propracuješ ke své vysněné postavě a dodáš tělu prospěšné živiny.

Proč sází sportovci na protein? Bílkoviny ze speciálních proteinových produktů se (na rozdíl od bílkovin z potravin) dostávají do těla téměř okamžitě, nezatěžují ho a rychle regenerují poškozené svaly. Což je jejich velká výhoda. Protein navíc napomáhá hubnutí a podporuje růst svalové hmoty. Takže ať už se snažíš  zhubnout, spálit tuk nebo posílit svaly, protein je tvým spolehlivým pomocníkem.

chimpanzee-bio-protein-bar-chocolate-bio

V běžné stravě máš většinou bílkovin nedostatek, a to i když si jejich příjem snažíš hlídat. Ideálně bys měl/a denně sníst 1 gram bílkoviny na 1 kg tvé váhy. A při hubnutí či posilování je to dokonce 1,5 gramu. Dnes už si naštěstí můžeš koupit různé proteinové výrobky, díky kterým bude tvůj příjem bílkovin dostatečný.

Proteinová tyčinka, k bílkovině chvilinka

Nejsnadnějším řešením je chutná proteinová tyčinka, do které se můžeš kdekoliv a kdykoliv zakousnout. Nemusíš nic připravovat, míchat, řešit. Jen sbalíš a jdeš. Chystáš se na cyklovýlet, túru, nebo do posilovny a chceš si s sebou sbalit rychlou a zdravou svačinu? Právě proteinová tyčinka je skvělou volbou. 

chimpanzee-bio-protein-bar-berries-bio

Klasicky si sportovci dopřávají protein po tréninku, aby tělu dopřáli sacharidy pro obnovu glykogenu a bílkoviny pro obnovu svalů. Proteinová tyčinka ale může sloužit i jako náhrada plnohodnotného jídla během dne, když nestíháš jíst. Kus proteinové tyčinky navíc využiješ také před tréninkem jako zásobu energie na následující činnost. 

A když tě honí mlsná? Dej si kousek a chutě jsou pryč. BIO proteinová tyčinka značky CHIMPANZEE s příchutí ořechů a kávy tě vynese do nebes. Je i RAW – neprošla tepelným zpracováním nad 45 °C, takže jsou v ní zachovány důležité vitamíny, minerály a aktivní enzymy.

Kdy se hodí mít po ruce proteinovou tyčinku?

  • před tréninkem
  • po tréninku
  • v době svačiny na celodenním cyklovýletu
  • když v práci nestíháš oběd
  • když máš chuť na sladké

 

Už máš na tyčinku chuť? Tak tady jsou >> Chimpanzee tyčinky <<

Tvůj tým APASOX!

 proteinová tyčinka